onsdag 14. september 2016

Utbedring av barnehagens uteareal

Til foresatte...

Endelig så skjer det vi har ventet på lenge...

Barnehagens uteareal skal forbedres. Endelig får vi et uteområde barnehage som innbyder til lek, samspill og moro for både barn og voksene.

Fredag 16.september settes det første spadetaket og arbeidet er endelig i gang. Under byggeperioden vil dette skape noen utfordringer for barnehagen og den daglige driften.

Arbeidet vil foregå i soner, det vil si at arbeidet vil foregå innenfor visse områder hvor det settes fysiske grenser for hvor barna har tilgang. Barnehagen vil derfor i denne perioden være mer på tur utenfor barnehagens område og bruke mer av nærmiljøet. Informasjon om dette vil bli gitt på de enkelte avdelingene.

Barnehagens parkering vil til tider være både minimert og til tider helt stengt, men det vil dere få ekstra informasjon på om det skjer.  Derfor oppfordrer vi ved levering og henting om å parkere alternativt og har du muligheten.

Når det gjelder barn som sover i barnehagen jobber vi med å finne beste løsning som er til det beste for de gjeldene barna når vi begynner med den sonen.

I perioden hvor barnehagens uteareal utarbeides ber vi om forståelse av dere foresatte at det kan bli endringer i oppsatte planer og at det til tider vil være lite parkeringsmuligheter.

Barn og voksne gleder seg stort til å få et nytt uteområde, nye lekeapparat og en helt ny hverdag innenfor barnehagens gjerder.


Tusen takk for samarbeidet!Barnehagen