Stort oppmøte på sommerfesten

Etter dårlig vær forrige uke, satset vi på nytt med å få gjennomført sommerfesten og årets avslutning.

Også denne gangen var det usikre værforhold i forkant av festen, men han der opp stilte opp og ga oss opphold og et lite gløtt av solen. Skulle regnet ha kommet var alt gjort klart for å flytte hele arrangementet innendørs, for festen skulle vi denne gangen gjennomføre. 

Det var mange som tok turen til barnehagen onsdag. Vi skulle her feire nok et godt og lærerikt år sammen med barna i barnehagen. Sammen med Tone Syng kom vi oss igjennom ettermiddagen med sang og underholdning. Ikke minst fikk vi se to av våre talentfulle førskolebarn som fremførte flere sanger på fiolin.

Førskolebarna

For mange kunne også ettermiddagen skape noen fuktige øyne. Vi skulle ta et offentlig farvel til alle våre 6-åringer og førskolebarn. Sammen med Elin fremførte de noen av sangene som har sunget gjennom året. Elin hadde fremførte også en tale til barna, som en mimring av hva man har opplevd dette året. Her var det nok ikke enkelt for Elin å holde tårene tilbake, barna har virkelig satt spor i oss ansatte. Med en fint dikt til å ha med i lomma når de går inn i en ny hverdag og en rose hånden ble det en verdig og hyggelig avslutning for barna. 

Vi takker alle fremmøtte for ettermiddagen og setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid til denne markeringen sammen med oss og barna. Barna setter ihvertfall utrolig pris på at mamma og pappa kommer.